dissabte, 13 de febrer del 2010

L'AMOR...QUATRE CARTES D'UN COLOR

De vegades l'amor es dona per sentat. Entrem dins la rutina, ens deixem portar pel dia a dia i ens oblidem de trencar eixa monotonia que ofega i fa avorridísim qualsevol llaç afectiu.

Un dia ens alcem, mirem el calendari i veiem una gran marca que posa "San Valentí". Molta gent inconscientment pensa: " Ah! San Valentí... tindré que comprar algún detallet per a la meua xicona ó... vaig a reservar per sopar i fer una velada romántica" Amb açò, hi han molts que es donen per satisfets. Estan dos o tres setmanes més afectius, paraules com " T'estime" flueixen entre els llavis massa sovint, i moltes vegades buides de sentiments, com un deure o un pensament de que les parelles es diuen eixes coses.

Per sort... per a altres persones, aquest és sols un dia més al calendari. És gent que pensa que l'afecte es demostra dia a dia, amb xicotets detalls. No calen regals magnífics ni cars, sols recordar-se'n més de la persona a la que estimes, fer-la somriure sovint, que es senta volguda, sorprendre-la alguna que altra volta, escoltar-la, saber el que és important per a ella i recolzar-la en moments importants. Amb els fets és com es demostra l'amor, encara que no està mal expressar-ho amb paraules de tant en tant quan realment es senten.
No doneu mai res per sentat, l'amor amb les seues variants, és una cosa de la qual em de tenir cura i mantenir sempre viu, ja siga a la parella o gent propera a la que estimes.