dimecres, 25 de febrer del 2009

MTV WINTER VALÈNCIA

Ahir varem anar com l'any passat al MTV WINTER. Com sempre els dos pepos de fatigues, Josep i jo. Ens varem comprar 4 cervesetes, un paquet de pipes per a passar el rato i portarem un entrepà fet de casa per a sopar. Arribarem sobre les 6 als jardins de la Ciutat de les Arts, agafaren un lloquet on encara pegava el solet, i montarem la paradeta per a fer temps per a entrar al concert. Quans ens varem acabar el que portavem, vingué Gullermo i els amics, entrarem i ens disposarem a disfrutar del concert.

En primer lloc actuava Polok, un grupet de València, tot seguit tocà Star Sailor, ja els coneixia, però no sabia que una cançò anomenada Floor ( versió House) era també d'ells.
On estavem, enmig de la multitud no es sentia massa bé, així que una expedició composta per 4 persones decidirem atravessar la massa eufòrica i expectant abans d'actuar Mando Diao i ens situarem prou cap endavant. Aquest grup m'agradà molt, té bon directe, sobretot fou especial quan tocaren una cançò anomenada " dance".

L'espectació anava incrementant-se com forme anaven passant els minuts i per fi aparegueren: Franz Ferdinand. No sé bé com expresar-ho en paraules, però fou brutal, el tio té una veu... Molt bon directe. La gent no parava de botar i botar.

Pareixeré una uela, però al final em feien prou mal les cames, ja no podia més.