dimarts, 10 de febrer del 2009

TORNAR A COMENÇAR

Ja s'agraia uns dies de relax per a descansar i pensar tranquil després dels exàmens. Ès com un benestar que poc a poc va recorrent les teues venes, et sents bé i agust amb tot.

Els exàmens pareixia que no, però han fet el seu efecte en mi. L'altre ia vaig fer un intent de correr, i dic intent perquè em vaig passar quasi més temps caminant que corrent. Els pulmons ho varen notar, estaven resentits amb mi després de no fer-los cas durant la major part dels exàmens. Avuí he fet un altre intent, la cama pareix que m'aguanta sense massa dolor per ara, a vorem que dona la cosa, i els pulmons ja no estan tan enfadats amb mi.

Jaja, estic llegint el que he escrit i semble un queixò de cuidao.

1 comentari:

ATZUVIANO ha dit...

jaja!! ahi ahi, a estirar els músculs!! ahi van les recomanacions d'un bon amic teu que de ponts no et dirà res xo d'Educació Física alguna coseta et pot dir.

- si com dius et costa pots començar com bé dius alternant carrera i caminata. I reduint poc a poc la caminata x acabar corrent i volaaaantttttttt!!!!
- veste'n a correr en presència o millor en companyia de dones xq hauras de donar-ho tot (i+)jaja!! esta es de conya!!
- no sé on correras però el millor seria començar en la pista d'atletisme (i que millor que la cacho pista que teniu al poli) xq hi ha més ambient (veure apartat 2) i xq els teus turmells i genolls es ressentiran menys
- si tens la possibilitat alguna passaeta de màquina ajudarà a que agafes múscul i d'esta manera et canses menys i castigues menys també a les articulacions
- i recorda estirar almenys després d'acabar de córrer. És molt molt important i la gent no li'n dona gens!
- les agulletes no se'n van ni en sucre ni en receptes miraculoses. El millor x no patir-les és començar gradualment i si les pateixes el pròxim dia que faces activitat baixa la intensitat

Bueno, Jordi espere que et servisquen les recomanacions i que els examens t'hajen anat bé. Ja et pegue un toc quan anem a fer el pont d'Atzúvia al cel!!
Auuuuu!!! 1 abraç