diumenge, 21 de juny del 2009

EL FUTUR DE LA F1

Aquesta setmana l'espectacle de la F1 es troba als despatxos i no al circuit. El futur de la competició penja d'un fil despres de 60 anys de continuitat degut a la negativa dels equips a acceptar les condicions per a competir l'any que ve.

S'ha arribat a una situació crítica entre la FIA i la FOTA. El divendres passat es tancava el plaç imposat per la FIA per a que s'incrigueren els equips per al próxim any, però cap dels equips integrants de la FOTA es va incriure al no voler acceptar les condicions imposades i amenacen amb fer una competició paral.lela a la F1 on correrien tots els equips grans i historics de l'actual capionat. Anit a altes hores de la matinada es va fer oficial el comunicat per part de la FOTA en aquest sentit. La FIA ha aplaçat indefinidament la publicació de la llista definitiva d'equips inscrits per al 2010.

Tots els pilots, inclosos Fernando Alonso, recolzen als equips i diuen que correran amb qui ha fet gran aquest esport del motor al més alt nivell. Al meu parer, la majoria de seguidors de la F1 voldran vore correr als grans equips i pilots a pesar de ser una competició nova, i no una F1 plena d'equips de baix presupost.

Segons el que he llegit en la pensa, no hem aplegat encara a una situació de no retonr, ja que l'unic que pot arreglar aquesta situació ara mateix és Berni Ecclestone. Esperem que siga així.

La bona notícia, és que hi haurà un equip espanyol, el del valencià Adrián Campos. Aquest equip està inscrit en la llista d'equips per a correr en la F1 per a l'any que vé, i a més té una invitació de la FOTA per a correr al nou campionat alternatiu que proposen els equips.

PD: Jaja!! Si quasi quasi podria llevar-li el lloc al pelaet de la Sexta