dissabte, 1 de novembre del 2008

CORRE PASTOR!!! CORRE!!!

Al meu benvolgut amic Pastor, anit li varem descobrir una nova faceta que desconeixiem. Aquesta no es altra que fer els 100 metres llisos en 9'12 segons. Va batre a Usain Bolt vigent campió Olimpic.

No res, varem anar de soparet al Mamby's i despres al parking de la mar. Estavem allí fent botellonet tranquilament, alguns es pegaven uns ballaos de por:

Algú digué: "Esta venint la Guardia Civil cap açí". De cop i volta es girà una ventà d'aire impresionant , tots ens tapavem la cara desconcertats per a protegir-nos de la gran polseguera que s'originà. Es va sentir: " I Pastor??? on està??" Com si de David Coperfield es tractara, va desapareixer entre la penombra.

Al moment, teniem als verdets rebuscant baix del cotxe i enfocant-nos amb la llanterna. Al pricipi ens varen parlar molt seriosos, escarbaren a Arnau ( És el que més pinta de gitano té després de Coperfield). Com varen vore que som uns tios de puta mare i sans, es soltaren una miqueta, canviaren el to de veu, inclus ens feren bromes.

Casi els convencem per a que buscaren al Correcamins i el denunciaren per excès de velocitat. Ens varem riure un rato i se'n anaren. Al moment... una aparició...ens varem acollonar un poc, clar: dia de Tots Sants, esperits i històries que sents, i et veus apareixer a un tipin negrellonet de cop i volta . Pensavem que era un Phostergate, però no, era Pastor que venia fent-se el macarra.

Es podeu imaginar el cachondeo de després, la veritat que açò donarà molt de joc, jaja