dijous, 11 de setembre del 2008

FINISHER SETEMBRE 2008

Xiquets acabe d'acabar examens!!!
Ara ja està tot. Esperar els resultats i disfrutar dels dies que em queden fins al dilluns 15 que comence classes amb els amics

Han sigut unes setmanes dures, de sacrifici. Vore el solet i no poder anar a disfrutar d'ell, ni a fer-se una simple cerveseta a les 8 de la vesprada, ni anar a la mar... La pressió et menja per dins quan trenques la programació d'un dia , no tens fam, vas finet, et notes fluix... però res d'això et resta interés en aconseguir el teu objectiu, ni les dificultats, ni els imprevistos, i això et fa sentir bé i et dona més ànims.

Eres un karateka i això es nota en el teu caràcter, dona igual els colps que et peguen ni les batalles que guanyes, sempre vas a la teua marxa buscant els teus objectius, amb humiltat, per a poder continuar aprenent,sense enveges ni rencors, i sense importarte el que diga la resta del món.

"Si me caigo una vez, me levantaré 7, si me caigo dos, me levantaré 10".

1 comentari:

TOMAS13 ha dit...

Ja t'ha agradat a tu axo de finisher... jajaja corrent un comença i quan es fa curt la cosa ja no sap que fer per allargar-la més. Apuntatteu que no et queda molt per enganchar-te si vas fent carreretes. Que per cert també solten un parell de burros pero no marquen per on van sino intenten nar darrere d'ells.
Au dema acabare els examens jo.
Au maquineta ja parlem