divendres, 5 de setembre del 2008

QUE S'HAN FET D'AQUELLES FLORS...

Com diu la cançó, un dia et despertes i te'n adones que res ja és igual. Les coses les mires de diferent manera, les prioritats d'anys anteriors ara són coses supérfules, sense importrància, superficials... Es tanca el cercle.

Les coses realment importants aprens a diferenciar-les, o almenys a intentar esbrinar quin és realment el camí. Qué enganyat que estaves, quines barreres més inútils, barreres mentals que veies imposible sobrepassar. Ara son estupideses d'adolescent.

Notes que és tanca una etapa de la que guardes bons records, però no la tires a faltar, perqué ara estás preparat per afrontar amb il.lusió la següent. És una etapa totalment diferent, sense lladres de somnis que et feien quedar-te a ras de terra amb ells, amb les seues rutines i les seues prespectives curtes i conformistes. Eres un aguila en un galliner, t'havien dit que eres una gallina i teu vas creure, però voles majestuosa pel cel.

Que no et confonguen mai les gallines, escolta només la veu de l'interior. No hi han llimits ni barreres, et sorprendries del que eres capaç de fer quan teu proposes