divendres, 13 de novembre del 2009

EL PIS

El pis està prou millor del que em pensava en un principi, ja que no volia fer-me il.lusions. està prop de l'estació de tren i bus ( 2 min caminant), al costat de l'alberge, i al costat dels pubs d'eixir ( 2 min caminant enterbol, jeje).

Té un menjador gran

La cuina està molt bé, la nevera està panelà, té un forn que fuciona molt bé, pense que és el millor que té, el meu company Raimon està enamorat d'ell.

El que s'amaga darrere la porta és Raimon i l'altre que es veu, el meu company Cristian (35 anys) que és italià, l'altra companya li diuen Martina (22 anys) i també és italiana.

Tenim dos quartos de bany, un gran amb banyera i l'altre amb plat.


El pijor del pis és que compartim habitació, però com és gran, es soporta bé, encara que de vegades necessites temps per a estar sol i pensar i sempre tens gent davant

( Hola amics!! com podeu observar damunt la mesita he posat la foto que em vareu regalar al acomiadar-se, és el primer que veig tots els matins)

Com haureu vist, al menjador hi ha una escala de caragol, aquesta dona a una terrasseta particular dalt del apartament, ja que és l'ultim pis. Està bé, és sols per a nosaltres i gran com tot el pis, hi han molt bones vistes a les muntanyes i al castell de Trento. La barana fa com una espècie de banc, ideal per a fer-se la cerveseta i la picà cara el bon temps, i montar alguna festeta.