diumenge, 26 d’octubre del 2008

DISSAPTE AL GRAU

Ahir per la vesprada, Josep i jo anarem a vore pedre al Joventut a casa Arnau. Ens va traure una superpicaeta ( egem... xé quina tos!! ), per amenitzar el partit. Pensat i fet, decidirem anar al Grau de Gandia els qui realment la menegem en la quadrilla, jajaja... Soparet romantic de sobaquillo a casa Finchi ( Arnau), un digestiu de Ron en Cola i cap a la Festa Padre ( el tó irònic no es nota quan escric, però se'l imagineu, jeje...).

Com encara era prompte per anar als Pubs, anàrem al bar de Ricky ( TA-P-TA), jo encara no havia estat. No sé els altres dies, però com es veu en la foto molt P-TAT no estava
Fent temps, ens férem un cubateta mentre jugavem una partida de Pócker amb uns amics de Ricky i el típic borracho acabat que passa les nits de bar en bar ( El de l'esquerre de la foto). Varem pedre tot capital que haviem posat al principi (1 euro), ens van pelar i ens n'anarem a pegar 4 ballaos.
Per la zona nova hi ha un Pub de maduritos entraets en carns, i Clar!! Arnau estava en la seua salsa entre tanta quarentona deseperada per fer-se-ho amb un yogurin com ell. La veritat es que va triunfar, sobre tenir eixe Look a lo Jesús Quintero esquilat ( És broma carinyet), anava apartant-se-les. Allí varem vore a JB i a Paco Huracán Semprere .

A les 4'30 ja estavem en casa. La veritat es que me ho vaig passar prou bé, no hi havien massa espectatives al eixir els dos sols, però la nit no va decebre.